top of page

Poster | Persoonlijk

About the project

Na een memorabele reis naar Praag wouden we graag onze herinnering bijhouden. Foto's werden getrokken, maar we weten dat we deze nooit gaan herbekijken. Daarnaast is het maken van een fotoboek (dat wel nog bekeken zou worden) best veel werk - en zo’n ‘to-do’ die enorm lang op het lijstje blijft staan.
Oplossing: de hele reis samenvatten in één poster gevuld met een goede lading inside-jokes.

De schets van deze poster werd gemaakt op een rustig ontbijtje in Praag zelf. Er was daar zo veel inspiratie te vinden, dat nog langer wachten geen optie was. Het kleurgebruik is geïnspireerd op de vlag van Tsjechië. Voor de rest zijn het de strakke basisvormen die de basis van de poster vormen.

Passion Project
Jaar | 2021

How we did it

Het schetsen gebeurde op een zonnige ochtend in Praag, tijdens het ontbijt. Eens thuis was het scrollen tussen de vele foto's die getrokken waren (Fujifilm XT-30). Enkele foto's werden uitgekozen, bewerkt en in de compositie gezet. In InDesign werd dan tekst toegevoegd en het drukklare bestand opgemaakt.

Reisfoto's achteraf bekijken gebeurd te weinig. Maar wat als we een reis samenvatten in één poster? Dat is exact wat we deden na onze reis naar Praag.

bottom of page